Limba engleză - atelier de grup

Data:
miercuri, 03 iunie ora 17:00, cu Mădălina Haiducu
Număr ateliere:
1 atelier
Cost:
30 RON ( 30 RON pentru studenţi, elevi, pensionari)
Număr de locuri:
6 locuri

Descriere

Învățarea în grup a fost mereu promotoarea muncii în echipă pentru atingerea unor obiective comune. Prin interacțiunea bazată pe cooperare, copiii prezenți în cadrul atelierului de limbă engleză se promovează reciproc și se susțin în drumul lor către reușită: își oferă și primesc asistență, sprijin, cer părerea colegilor, utilizează abilități interpersonale și astfel beneficiază din plin de eficiența cu care grupul lucrează.

Grupul funcţionează mult mai bine în situațiile în care membrii au roluri clare, pe care le exercită pe rând. În acest fel, elevii lucrează împreună, în perechi sau în grupuri mai mici pentru a rezolva aceeaşi problemă și a veni cu soluții cât mai originale.

Astfel, vă propunem un atelier de limbă engleză - nivel intermediar - în care copii să învețe prin activități (jocuri, planșe, proiecte de grup), să vizioneze filme sau video-uri scurte pe care să le discute ulterior, să dezbată subiecte potrivite vârstei lor sau chiar cărțile lor preferate. Toate acestea în limba engleză, sub supraveghere și îndrumare pentru un proces de învățate cât mai eficient.

În acest moment nu se mai fac înscrieri la acest atelier.

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord