Albastru pur - Tracy Chevalier

Data:
miercuri, 15 aprilie ora 18:30, cu Mădălina Haiducu
Număr de locuri:
10 locuri

Descriere

Pentru a doua întâlnire a clubului de carte Cultivate vă propunem o lectură specială, sensibilă și cu accente minunate de istorie, artă și spiritualism. 

 „Albastru pur” a autoarei american-britanice Tracy Chevalier este o bucățică dintr-o lume încărcată de suferință, greutăți, dar cu credințe și superstiții puternic înrădăcinate în mințile și sufletele oamenilor. 

Această lectură de inspirație istorică, pe alocuri cu tentă polițistă, ne descrie povestea a două femei născute la distanță de câteva secole, dar care au o conexiune deosebită, sunt legate de o moștenire ancestrală. Povestea Ellei Turner începe odată cu stabilirea ei și a soțului său în sud-vestului Franței și a eforturilor sale de a se integra într-o comunitate conservatoare și închisă a orașului în care s-a mutat. Treptat viața sa se schimbă, devine singuratică și izolată și începe să fie tulburată de vise stranii, parcă din alte lumi. Acesta este momentul în care Ella începe o călătorie pe parcursul căreia descoperă o tragedie rămasă foarte multă vreme necunoscută, care îi va schimba cu totul și cu totul viața.

Dacă te-am făcut curios/curioasă, te așteptăm la clubul de lectură ONLINE să discutăm despre acest roman minunat, cu bătaie largă în arii istorice și polițiste, dar și de dezvoltare personală. 

Clubul de carte

Te așteptăm într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, alături de oameni la fel de pasionați de lectură, să stăm de vorbă și să dezbatem ce ne-a plăcut sau ce nu ne-a plăcut la scriitura propusă. Avem ciocolată, ceai și cafea. Hai și tu!

În acest moment nu se mai fac înscrieri la acest atelier.

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord