Memoriile unei gheișe - Arthur Golden

Data:
joi, 17 decembrie ora 19:00, cu Mădălina Haiducu
Număr de locuri:
10 locuri

Descriere

În apropierea minunatelor sărbători de iarnă, vă invităm la un club de carte călduros, plin de mister și de frumusețe. Citim o poveste cu multă istorie și savoare.

Romanul Memoriile unei geișe al autorului american Arthur Golden, ne surprinde, ne ține cu sufletul la gură și ne așterne în fața ochilor povestea vieții gheișei Sayuri înainte și după cel de-al Doilea Război Mondial.

În Japonia interbelică destinul unei copile este schimbat cu brutalitate și condus pe un făgaș cu totul și cu totul neașteptat. Provocările, suferința, compromisurile drumului către viața de geișă ascund în spatele cortinei o lume plină de frumos, de culoare și de mister împletită cu povești de dragoste intense pe fundalul dramei celui de-al Doilea Răzvoi Mondial.

Echipa Cultivate recomandă acest roman, o lectură frumoasă și relaxantă, care vă va face să vă îndrăgostiți istoria unui colț minunat din istoria Japoniei. Romanul a fost ecranizat în anul 2005 avându-i pe Ziyi Zhang, Ken Watanabe, Michelle Yeoh în rolurile principale.

Vă așteptăm la clubul de carte care a ajuns deja la a 12a ediție, să discutăm și să ne bucurăm despre și de literatură.

Clubul de carte

Te așteptăm într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, alături de oameni la fel de pasionați de lectură, să stăm de vorbă și să dezbatem ce ne-a plăcut sau ce nu ne-a plăcut la scriitura propusă. Avem ciocolată, ceai și cafea. Hai și tu!

În acest moment nu se mai fac înscrieri la acest atelier.

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord