Jurnalul Annei Frank

Data:
joi, 25 martie ora 19:00, cu Mădălina Haiducu
Număr de locuri:
0 locuri

Descriere

Anne Frank este un nume familiar chiar și pentru cei care nu au citit Jurnalul său. Îl poartă străzi, școli de pe toate meridianele. Îl poartă mult vizitatul muzeu din Amsterdam și fundația care l-a organizat în imobilul unde se afla Anexa secretă.

Jurnalul Annei Frank este o poveste despre curaj, despre vise, despre lupta pentru supraviețuire - în lumea interioară și în cea exterioară. Este sufletul unui copil greu încercat de destin, este dragostea pentru viață, pentru cărți, pentru iubire. Este despre aripile tinere pregătite de zbor, aripi frânte de un război al altora, al lipsei de umanitate.

Jurnalul Annei Frank este o lecție de viață - pentru oamenii de toate vârstele.

„Era o tanara scriitoare minunata. Era cineva la cei treisprezece ani ai ei. Parca ai vedea, la viteza marita, un film cu un fat care capata brusc chip si incepe sa stapaneasca lucrurile... dintr-odata, descopera reflectia, brusc, face portrete, schite de personaje, si iata lungi intamplari complicate, povestite atat de frumos, incat par sa aiba in spate zeci de ciorne. Si fara intentia otravita de-a fi interesanta sau profunda. Este ea insasi... Ardoarea, spiritul care o anima  mereu activ, punand mereu lucrurile in miscare... E ca o surioara pasionala a lui Kafka, este fetita lui pierduta.“ - Philip ROTH, The Ghost Writer

Dacă și ție ți-a plăcut această lectură, acest jurnal al unei tinere fete, și îți dorești să discuți despre el cu alți pasionați ai literaturii, te așteptăm la clubul de carte Cultivate să stăm la o șuetă culturală!

Clubul de carte

Te așteptăm într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, alături de oameni la fel de pasionați de lectură, să stăm de vorbă și să dezbatem ce ne-a plăcut sau ce nu ne-a plăcut la scriitura propusă. Avem ciocolată, ceai și cafea. Hai și tu!

În acest moment nu se mai fac înscrieri la acest atelier.

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord