Mândrie și prejudecată - Jane Austen

Data:
joi, 20 mai ora 19:00, cu Mădălina Haiducu
Număr de locuri:
10 locuri

Descriere

Romanul „Mândrie și prejudecată” ilustrează o poveste plină de iubire, intrigi, mari orgolii, temeri, naivități si pasiuni, proiectate pe fundalul epocii victoriene, sugrumată de convențiile sociale rigide și pline de prejudecăți.

Subiectele și tehnica literară folosite de scriitoarea britanică Jane Austen au dat naștere unuia dintre cele mai iubite romane sociale și de dragoste scrise vreodată. La mai bine de două secole de la apariția sa, rămâne la fel de actual și de îndrăgit, cititori din întreaga lume urmărind cu sufletul la gură destinul minunatei Elizabeth Bennet.

Elizabeth Bennet este întruchiparea perfectă a eroinei tipice pentru Jane Austen: inteligentă, generoasă, sensibilă, incapabilă de gelozie sau de orice alt păcat major. Am putea crede că asta o face o mironosiță insuportabilă, dar adevărul e că Lizzy este o tânără modernă și sofisticată, care își cunoaște sufletul și principiile. Iar destinul său ne face să ne îndrăgostim la rândul nostru de această frumoasă scriitură.

Clubul de carte

Te așteptăm într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, alături de oameni la fel de pasionați de lectură, să stăm de vorbă și să dezbatem ce ne-a plăcut sau ce nu ne-a plăcut la scriitura propusă. Avem ciocolată, ceai și cafea. Hai și tu!

În acest moment nu se mai fac înscrieri la acest atelier.

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord