Stăpânul inelelor - Frăția Inelului - J.R.R. Tolkien

Data:
joi, 24 septembrie ora 19:00, cu Mădălina Haiducu
Număr de locuri:
10 locuri

Descriere

În prima lună a toamnei ne întâlnim pe ZOOM pentru o nouă ediție a clubului de carte Cultivate. Subiectul acestei lecturi este unul cu adevărat fantastic: Stăpânul Inelelor - Frăția Inelului a autorului englez J.R.R. Tolkien. 

„Frăția Inelului” este primul volum al trilogiei Stăpânul Inelelor. Volumul are loc în universul fictiv Pământul de Mijloc. A fost publicat pentru prima dată pe 29 iulie 1954 în Regatul Unit.

Celebra trilogie a lui J.R.R. Tolkien, Stăpânul Inelelor, continuă povestea începută de autor în cartea sa Hobbitul. Sauron, seniorul Întunecimii, a reușit să adune toate inelele puterii, dorința lui fiind aceea de a stăpâni peste întregul Pământ de Mijloc. Dar pentru a-și îndeplini visul îi lipsește un inel special. Aici începe odiseea tânărului hobbit Frodo, căruia i se încredințează o misiune ciudată - el nu trebuie să găsească, ci să ascundă o comoară: Inelul Suprem.

Astfel, Frodo este nevoit să pornească la drum, lăsând în urmă îndrăgitul său Comitat către o destinație înfricoșătoare: în întunecatul Mordor. Scopul său este să distrugă teribilul Inel și să îi zădărnicească planurile lui Sauron. O sarcină uriașă pentru un hobbit atat de mic, dar Frodo nu va fi singur. Reprezentanții celor mai importante seminții ale Pământului de Mijloc vor fi alături de el.

Dacă ai citit acest roman, dacă ți-a plăcut sau nu, sau dacă te-am făcut curios/curioasă, hai la clubul de lectură Cultivate. Ne întâlnim o dată pe lună, joia, de la ora 19:00, (momentan) pe ZOOM. Participarea este GRATUITĂ, iar numărul limită de participanți este 10.

Te așteptăm cu drag! Bucură-te de lectură!

 

Clubul de carte

Te așteptăm într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, alături de oameni la fel de pasionați de lectură, să stăm de vorbă și să dezbatem ce ne-a plăcut sau ce nu ne-a plăcut la scriitura propusă. Avem ciocolată, ceai și cafea. Hai și tu!

În acest moment nu se mai fac înscrieri la acest atelier.

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord