Un veac de singurătate - Gabriel Garcia Marquez

Data:
joi, 23 iulie ora 19:00, cu Mădălina Haiducu
Număr de locuri:
10 locuri

Descriere

Te invităm la un nou club de carte marca Cultivate! Discutăm despre romanul Un veac de singurătate a autorului columbian Gabriel Garcia Marquez, o capodoperă ce l-a propulsat pe autor în topul celor mai citiți și iubiți autori intenaționali. 

Un veac de singurătate este considerat cel mai frumos roman de expresie spaniolă din toate timpurile, așa cum mărturisește și Pablo Neruda, numindu-l „Don Quijote al timpului nostru”. Romanul are în centru o istorie veche de sute de ani a familiei Buendia, trăită pe parcursul a șapte generații. Construită în jurul fanteziilor, obsesiilor, pasiuniloe, disperărilor și speranțelor acestei familii, romanul spune, de fapt, istoria miticului Macondo, întemeiat de patriarhul Jose Arcadio Buendia, un teritoriu bogat, unde fantasticul se împletește deseori cu realitatea, miraculosul conviețuiește firesc cu viața simplă de zi cu zi. 

Întreg universul romanului Un veac de singurătate aduce în prim plan ideea că Macondo nu este un teritoriu mărginit, nu are granițe clar definite, ci iese în universalitate, istoria sa fiind considerată de fapt istoria existenței umane, o stare de spirit prin excelență.

Dacă ai citit acest roman, dacă ți-a plcăut sau nu, sau dacă te-am făcut curios/curioasă, hai la clubul de lectură Cultivate. Ne întâlnim o dată pe lună, joia, de la ora 19:00, (momentan) pe ZOOM. Participarea este GRATUITĂ, iar numărul limită de participanți este 10.

Te așteptăm cu drag! Bucură-te de lectură! 

 

 

Clubul de carte

Te așteptăm într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, alături de oameni la fel de pasionați de lectură, să stăm de vorbă și să dezbatem ce ne-a plăcut sau ce nu ne-a plăcut la scriitura propusă. Avem ciocolată, ceai și cafea. Hai și tu!

În acest moment nu se mai fac înscrieri la acest atelier.

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord