Despre noi

Centrul Cultivate a luat naștere din dorința de a oferi copiilor, adolescenților și adulților un moment în care să își cultive pasiunile prin ateliere, evenimente sau cluburi cu subiecte diverse. Totodată, clasele de meditații la disciplinele istorie și limba engleză completează armonios aria de activități pe care ne propunem să o acoperim.

Atelierele noastre se desfășoară într-un mediu relaxat, interactiv și non-conformist, care permite învățarea cu plăcere și libertatea de exprimare. Centrul Cultivate îmbină acivitățile de educație formală și non-formală, dorindu-și să sprinjine și să aducă un plus-valoare parcursului academic sau professional al copiilor și adulțiilor. Dar susținem și hobby-urile voastre prin activități frumoase, promitem!

Obiectivul nostru este să sprijinim orice copil sau adult care își dorește să învețe – fie pentru școală, fie pentru cultura sa generală – lucruri noi, folositoare și interesante pe care programa învățământului românesc, poate, nu le acoperă.

Oferta Centrului Cultivate include:

  • Meditații
  • Ateliere adulți
  • Ateliere copii
  • Club de carte

…și multe alte surprize. Vă așteptăm cu mult drag!

 

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord