Meditații coreeană

Cost:
70 RON/1 oră

Descriere

Limba coreeană este una dintre cele mai uşor de învățat dintre limbile asiatice. Cultura bogată a Coreei de Sud se reflectă în structura limbii care ne permite să ne arătăm respectul față de celelalte persoane. Deşi poate părea grea la prima vedere, împreună putem să o învățăm.

Cursurile de coreeană se desfaşoară online, individual sau în grup (la cerere). Acestea conțin părți de citit, scris, ascultat şi vorbit. Vorbitul este cel mai bun mod de a aprofunda materia şi a învăța o pronunție corectă. 

Materialele folosite sunt din cărțile universităților de top din Coreea de Sud şi sunt echivalente cu materia care se predă la facultate. Se poate începe de la orice nivel, deoarece ne vom adapta stilului fiecărei persoane.

__________________________________________

Despre Andreea Orbeanu:

Eu sunt Andreea şi am terminat Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, pe specializarea Coreeană-Engleză. În anii 2018 şi 2019 am câştigat doua burse de studii în Coreea de Sud unde am obținut nivelul avansat pentru limba coreeană.

În ultimii doi ani, de când predau copiilor și adulților această limbă, am întalnit oameni deosebiți cu varste între 12 şi 40 de ani care s-au hotărât să parcurgă alături de mine tainele și frumusețile acestei limbi străine. Nu e niciodată prea târziu sau prea devreme pentru a începe.

"O limbă  te pune pe un coridor al vieții. Doua limbi îți deschid toate uşile de pe drum." -Frank Smith

Înscriere

În acest moment nu se mai fac înscrieri la acest atelier.

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord