Meditații engleză

Cost:
65 RON/1 oră 30 min

Descriere

Ședințele individuale de meditații se desfășoară într-un climat deschis, blând și interactiv, care îl vor ajuta pe participant să deslușească și să își însușească tainele limbii engleze. O limbă de circulație internațională, engleza este studiată încă din timpul învățământului preșcolar, ajungând până la nivelul învățământului universitar. Totuși, pentru că știm că omul cât trăiește învață, Centrul Cultural Cultivate își dorește să ofere șansa atât copiilor, cât și oamenilor mari să învețe această limbă frumoasă și folositoare.

Meditațiile la limba engleză se vor desfășura în funcție de nivelul participantului, nivel care va fi stabilit printr-un test inițial de verificare a cunoștințelor din acel moment. Procesul de învățare, indiferent de nivel, va fi susținut de instrumente moderne, actuale și utile precum: cărți, manuale suplimentare, fișe de lucru, prezentări Power Point, video-uri, filme, etc.

Toate ședințele de meditații la limba engleză vor dezvolta, în funcție de nivel, abilitățile cerute în cadrul tuturor examenelor de limbă engleză internaționale (Cambridge, IELTS, TOEFL):

  • Writing
  • Listening
  • Speaking
  • Reading

Vă așteptăm cu drag la ședințele individuale de limbă engleză din cadrul Centrului Cultural Cultivate din Brașov!

 

Înscriere

Pentru a te înscrie apasă pe butonul de mai jos.

Meditații engleză

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord