Meditații istorie

Cost:
70 RON/2 ore

Descriere

Ședințele individuale de meditații sau de grup (maximum 3 persoane) se desfășoară într-o atmosferă deschisă, blândă și interactivă, participantul beneficiind de toate informațiile de care are nevoie pentru o înțelegere eficientă a materiei propriu-zise, dar și a istoriei ca știință ce studiază evoluția societății omenești din trecut până în prezent.

Procesul de învățare este susținut de materiale și instrumente moderne, actuale și clare precum: cărți, manuale suplimentare, planșe, hărți, prezentări Power Point, video-uri, filme, etc. Aceste instrumente îl ajută pe participant să obțină o privire de ansamblu a evenimentelor istorice studiate, să înțeleagă relațiile cauză-efect și să privească istoria ca o succesiune de evenimente cronologice.

Așa cum spune și domnul profesor Adrian Cioroianu „Istoria este cea mai frumoasă poveste”. Vă așteptăm cu drag la ședințele individuale de meditații pentru a descoperi împreună frumusețea trecutului.

Înscriere

Pentru a te înscrie apasă pe butonul de mai jos.

Meditații istorie

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord