Termeni și condiții

Proprietate intelectuală

Toate drepturile rezervate. Conținutul site-ului (URL), inclusiv text, imagini, design grafic, cod sursă, logo-uri, mărci și toate celelalte conținuturi incluse pe acest site web sunt proprietatea CENTRUL CULTURAL CULTIVATE S.R.L. și sunt protejate de norma de reglementare a proprietății intelectuale și industriale. Orice transmitere, distribuție, reproducere, modificare și manipulare, necesită, în totalitate sau parțial, acordul expres și prealabil în scris de către CENTRUL CULTURAL CULTIVATE S.R.L., cu excepția cazurilor în care este indicat altfel. Orice comunicare publică de pe acest site web sau conținutul acestuia trebuie să numească CENTRUL CULTURAL CULTIVATE ca autor și proprietar al piesei.Toate drepturile rezervate.  

Atât logotipurile CENTRUL CULTURAL CULTIVATE S.R.L., cât și numele comerciale, mărcile, ambalajele și alte elemente sensibile la drepturile de proprietate industrială sunt înregistrate de CENTRUL CULTURAL CULTIVATE S.R.L.

CENTRUL CULTURAL CULTIVATE este deținătorul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală, industrială și analogică care ar putea apărea pe site-ul web. Mai mult, toate drepturile asupra oricărui conținut, serviciu sau element al proprietății CENTRULUI CULTURAL CULTIVATE care urmau să fie adăugate pe site-ul Web, inclusiv, într-un mod descriptiv și non-exhaustiv, acele elemente care definesc aspectul vizual, imaginea grafică și alți stimuli senzoriali ai paginilor web care alcătuiesc site-ul Web, rămân rezervați în favoarea sa.

  • Arhitectura de navigare
  • Codul sursă al paginilor web
  • Poze
  • Înregistrări
  • Software-ul
  • Bază de date
  • Tehnologie
  • Logotipuri
  • Limitarea răspunderii

CENTRUL CULTURAL CULTIVATE S.R.L. nu poate garanta absența virușilor informatici sau a oricărei alte condiții sau componente dăunătoare pe paginile noastre web sau pe serverele care le fac disponibile. CENTRUL CULTURAL CULTIVATE S.R.L., exclude, cu întreaga extensie permisă de legislația română, orice responsabilitate pentru daunele pe care CENTRUL CULTURAL CULTIVATE S.R.L. le poate modifica fără notificare prealabilă a caracteristicilor, specificațiilor și fotografiei produselor sale sau a oricărei alte informații cuprinse aici și este nu este supus unei garanții de niciun fel.

Subscrieri

CENTRUL CULTURAL CULTIVATE S.R.L.  va deveni unicul proprietar al oricăror informații pe care ni le trimiteți prin intermediul acestui Site. Putem folosi orice idei, know-how sau tehnici pe care ni le puteți furniza prin intermediul acestui Site, în orice scop, în orice suport. Nu avem obligația de a păstra aceste informații confidențiale, cu excepția cazului în care acceptăm în prealabil în scris sau în conformitate cu cerințele legii. Orice informații de identificare personală pe care ni le furnizați prin intermediul acestui Site sunt reglementate de Politica de confidențialitate asociată acestui Site.

Link-uri către site-uri terțe

Anumite legături de pe acest site vă vor permite să părăsiți acest site. Site-urile asociate nu sunt sub controlul CENTRULUI CULTURAL CULTIVATE S.R.L.  și CENTRUL CULTURAL CULTIVATE S.R.L.  nu este responsabil pentru conținutul oricărui site legat sau pentru orice conținut de pe orice site-uri web în aval, sau politicile de confidențialitate sau condițiile de utilizare ale acestora sau orice modificări sau actualizări la astfel de site-uri. CENTRUL CULTURAL CULTIVATE S.R.L.  vă oferă aceste link-uri doar ca comoditate, iar includerea oricărui link nu implică aprobarea de către Anea Ecommerce SRL a site-ului sau a conținutului acestuia.

Interdicţii

Este în mod expres interzis să:

Utilizați oricare dintre conținuturile și serviciile ilicite, interzise prin prezentul aviz legal se încheie, dăunând drepturilor și intereselor terților sau care, în orice fel, pot deteriora, dezactiva, supraîncărca, deteriora sau împiedica utilizarea normală a serviciilor, computerului echipamente sau documente, fișiere și tot felul de conținut stocate în orice echipament informatic al CENTRULUI CULTURAL CULTIVATE.

Utilizați conținuturi și servicii care sunt protejate de orice drept de proprietate intelectuală sau industrială care aparține entității sau terților, fără ca Utilizatorul să fi obținut anterior autorizația solicitată de la titularii săi pentru a efectua utilizarea pe care o face sau încearcă să o facă.

Reproduceți, copiați, distribuiți, transformați sau modificați conținutul, cu excepția cazului în care i s-a acordat autorizația de către titularul drepturilor corespunzătoare sau că activitatea este permisă legal.

Comunicați acest site web sau conținutul acestuia fără a menționa CENTRUL CULTURAL CULTIVATE ca autor și proprietar al piesei.

Încorporați viruși sau alte elemente fizice sau electronice care pot dăuna sau împiedica funcționarea normală a rețelei, a sistemului sau a echipamentelor informatice (hardware și software) ale CENTRULUI CULTURAL CULTIVATE sau ale terților sau care pot dăuna documentelor și fișierelor electronice stocate în a spus echipamente computerizate.

Achiziționarea sau chiar încercarea de achiziție a conținutului prin mijloace sau proceduri diferite de cele care, în funcție de caz, au fost puse la dispoziție în acest sens în general celor angajați de obicei pe Internet în acest sens, atât timp cât nu reprezintă un risc de vătămare sau dezactivare a Web-ului, a serviciilor și / sau a conținutului. CENTRUL CULTURAL CULTIVATE exclude, cu toată extensia permisă de sistemul juridic, orice responsabilitate pentru daunele de orice fel care pot fi asociate cu transmiterea, difuzarea, stocarea, disponibilitatea, recepția, achiziția sau accesul la conținut, în special, deși nu exclusiv, prin pagubele care pot fi cauzate.

Detaliile companiei

Contactați CENTRU CULTURAL CULTIVATE S.R.L. pentru notificarea oricărei pretenții de încălcare, accesând pagina de contact și completând formularul nostru.

 

Abonare

Fii primul care află de ofertele noastre.

Cookies

Site-ul Cultivate.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord